Co vše se naučíte:
Příprava a nanášení krémů: Vytvoříme si dva druhy jednoduchých krémů. Ukážeme Vám, jak připravit lahodnou ganache z hořké čokolády a Swiss Meringue Butter Cream pro perfektní obmazání dortů. Připravíme si dva druhy náplní. Pracujeme s předem připravenými korpusy.
Obmazání a potahování dortu: Naučíte se, jak na ostré hrany a ukážeme jak trénovat hladké obmazání dortu. Ukážeme jak na to, a to včetně správného výběru pomůcek.
Sametový (velur) nástřik a temperování čokolády: Každý si vyzkouší jak na sametový nástřik z belgické čokolády a naučíme Vás temperovat a jak připravit čokoládovou ozdobu.
Zdobení dortu: Zkusíte práci s modelovací hmotou a vytvoříte si vlastní figurku, kterou si odnesete domů. Navíc se naučíte jak využívat modelovací čokoládu. Představíme Vám práci s jedlým papírem, silikonovými formami a gelovými či prachovými barvami. A nezapomeneme na isomalt – skvělý způsob, jak dort ještě více vylepšit!
Odborné dotazy: Na workshopu budete mít příležitost se zeptat na cokoli, co Vás zajímá. Kurz totiž vede učitelka odborného výcviku pro obor cukrář, takže se můžete těšit na skutečné odborné rady a tipy.