Načítám Akce

« Všechny Akce

Kurz Francouzské minidezerty

27. 04. v 9.0018.00

Co vás v kurzu čeká?

Objevte kouzlo francouzské cukrařiny. Proč se ponořit do francouzské cukrařiny?
• Dlouhá a bohatá tradice
• Celosvětově uznávaná elegance a sofistikovanost
• Mistrovská preciznost a techniky

• Delikatesy, které jsou skutečnými uměleckými díly.

Program kurzu:
Myrtille – lahodná kombinace oříšků, vanilky a borůvek v jednom dezertu.
Višňové srdce – křehká harmonie mandlí a šťavnatých višní.
Paris Brest – klasický francouzský dezert s bohatou čokoládovou chutí.
Opera řezy – sofistikovaný mnohovrstvý zákusek s tóny kakaa, čokolády a cappuccina.

Odhalíme společně tajemství přípravy nejrafinovanějších dezertů. Naučíte se techniky pravých francouzských cukrářů (pâtissiers). Vytvoříte čtyři vybrané delikatesy, které ohromí vaše smysly a poznáte kouzlo kombinace prvotřídních surovin. Odneste si domů nejen nové znalosti, ale i své vlastní výtvory!

Podrobnosti

Datum:
27. 04.
Čas:
9.00 – 18.00