Vydejte se s námi na dobrodružnou výpravu, kde každá zasunutá lžička bude malá expedice do sladkého království.
Verrines jsou elegantní a lahodné dezerty – servírované ve skleničkách – plné harmonie chutí a textur.
Náš kurz Verrines vám poskytne inspiraci a nápady k vytváření nových a unikátních dezertů, které mají všestranné využití jak na domácích oslavách, tak na večírcích i svatbách.
Skleničkové dezerty jsou nejen chutné, ale i vizuálně atraktivní.
Kurz je určen jak cukrářským nadšencům, kteří chtějí proniknou do tajů nespočetného množství krémů a náplní, stejně jako zkušeným cukrářkám, které hledají nové sladkosti do svého portfolia.
Udělejte si čas, protože kurz začíná v deset dopoledne a předpokládaný konec kurzu je kolem páté hodiny odpolední. Vzhledem k tomu, že nám záleží na tom, abyste si kromě sladkých dezertů odnesli domů i jinak nepředatelné zkušenosti a informace, kurz otevíráme vždy jen pro pět zájemců.
Součástí programu bude příprava mnoha krémů s odlišným technologickým postupem – bavorský, karamelový žloutkový a smetanový krém, panna cotta, ganache, curd, gely a cheesecake.
Naučíme se pracovat s želatinou, pektinem, vyrobit si oříšky v cukru, procvičíme práci s cukrářským sáčkem. Naučíme Vás skvělý trik na odpalované těsto a luxusní snadné Pavlova korpusy.