Práce s čokoládou a pralinky
Nekupujte si tuhle legální drogu jenom v krámě. Vyrobte si ji sami a obohaťte tak chuťový požitek o skvělý pocit z dobře vykonané práce.
Co vás v kurzu čeká?
Naučíme vás tajemství perfektní temperace čokolády, která je klíčová pro výrobu kvalitních pralinek. Osvojíte si techniku, díky níž bude vaše čokoláda lesklá, křupavá a bude se krásně rozplývat na jazyku. Ukážeme vám, jak pracovat s teploměrem. Vyzkoušíte si různé metody temperace, včetně tradiční ruční metody na mramorové desce.
Odhalíme vám postupy pro vytvoření lahodných pralinek s různými náplněmi a v rozmanitých tvarech. Naučíte se, jak pomocí kakaového másla vytvořit na pralinkách jedinečné vzory a efekty. Seznámíme vás s různými druhy náplní (ganache, gely) a ukážeme vám, jak je správně připravit a kombinovat s čokoládou.
Proč absolvovat kurz právě u nás?
Náš tým se skládá z profesionálních cukrářů s praxí výroby pralinek. Zajišťujeme individuální přístup díky omezenému počtu účastníků v každém kurzu – 5 osob. Více než 80% času kurzu strávíte praktickým nácvikem technik a výrobou vlastních pralinek. Pracujeme výhradně s prvotřídní čokoládou a ingrediencemi od renomovaných dodavatelů. Od základů až po pokročilé techniky – naučíme vás vše, co potřebujete vědět o výrobě pralinek. I po skončení kurzu vám budeme k dispozici pro konzultace a rady. Odnesete si vlastní výrobky: všechny pralinky, které během kurzu vytvoříte, si odnesete domů, abyste se mohli pochlubit svým blízkým.
Co vám nabízíme?
Několikaletou zkušenost v organizování cukrářských kurzů
Výuku na profesionální úrovni
Osobní přístup po celý kurz
Kvalitní cukrářské suroviny
Příjemné rodinné prostředí, kvalitní zázemí pro vaši práci
Občerstvení – káva, čaj a voda po celý den zdarma, oběd
Vedení zkušené lektorky Šárky Kozelské
Bonusy a výhody pro Vás
Diplom na památku a tištěné receptury
Průběžná podpora a komunikace před kurzem
Přednostní informace o našich nových kurzech
Slevy na pilotní kurzy
10% sleva na cukrářské produkty www .ozdobdort .cz
Dárkový kód na zvýhodněnou sadu dortových podložek od firmy Podložky.cz
Vaše příležitost k dokonalým výsledkům
Připojte se k našemu cukrářskému kurzu a naučte se jedinečné cukrářské techniky. Kurz je ideální pro různé úrovně znalostí.
Rezervujte si své místo a zažijte den plný kreativní tvorby a nových dovedností!
Cena kurzu: 4 500,– Kč
(kurz probíhá v čase 9.00–17.00 hodin)
Níže si vyberte termín kurzu, rezervujte a vyčkejte na zaslání podrobností.
Dárkové poukazy
Hledáte dárek, který bude mít skutečnou hodnotu? Nabízíme dárkové poukazy na tento kurz! Pište na jana@sladkostisradosti.cz
Aktuální obsazenost workshopů „Pralinky a čokoláda“
TERMÍN | MÍSTO | VOLNÁ MÍSTA | OBSAZENÁ MÍSTA | STAV |
---|---|---|---|---|
23. února 2025 | 0 | 5 | OBSAZENO | |
22. března 2025 | 0 | 5 | OBSAZENO | |
11. května 2025 | 5 | 0 | VOLNO |
Rezervujte si místo
Na workshop „PRALINKY A ČOKOLÁDA“
Po odeslání formuláře poprosíme o malé strpení.
Jana Vás kontaktuje, pošle fakturu a vše další potřebné.
Pralinky a čokoláda






…a pro všechny šikuly,
máme krásný absolventský certifikát.
Jana Hubačová
jana@sladkostisradosti.cz
+420 777 668 213
IČO 70 390 398
Použité fotografie
© Sladkosti s radostí
© depositphotos.com
© iFotografovani.cz