Práce s čokoládou a pralinky

Chceš si doma připravit pralinky, které vypadají jako z luxusní čokoládovny? Ukážeme ti krok za krokem, jak na to. Všechno zvládneš, i když s pralinkami začínáš. Společně si vyrobíme několik druhů pralinek s krásným leskem a jemnými náplněmi, které si odneseš domů v plné krabičce. Kurz je určený pro úplné začátečníky. Maximálně 5 osob na kurzu znamená, že budu mít čas opravdu pro každou z vás.
Čokoláda + tvoje ruce = ten nejlepší dárek pro rodinu i sebe.

Práce s čokoládou a pralinky

Základní informace

Lektorka

Šárka Kozelská

Úroveň

Začátečník a pokročilý

Doba trvání

cca 8 hodin

Cena

4 900 Kč pro jednu osobu

Co Vás v kurzu čeká?

Naučíme vás tajemství perfektní temperace čokolády, která je klíčová pro výrobu kvalitních pralinek. Osvojíte si techniku, díky níž bude vaše čokoláda lesklá, křupavá a bude se krásně rozplývat na jazyku. Ukážeme vám, jak pracovat s teploměrem. Vyzkoušíte si různé metody temperace, včetně tradiční ruční metody na mramorové desce.

Odhalíme vám postupy pro vytvoření lahodných pralinek s různými náplněmi a v rozmanitých tvarech. Naučíte se, jak pomocí kakaového másla vytvořit na pralinkách jedinečné vzory a efekty. Seznámíme vás s různými druhy náplní (ganache, gely) a ukážeme vám, jak je správně připravit a kombinovat s čokoládou. 

Náš tým se skládá z profesionálních cukrářů s praxí výroby pralinek.  Zajišťujeme individuální přístup díky omezenému počtu účastníků v každém kurzu – 5 osob. Více než 80% času kurzu strávíte praktickým nácvikem technik a výrobou vlastních pralinek. Pracujeme výhradně s prvotřídní čokoládou a ingrediencemi od renomovaných dodavatelů. Od základů až po pokročilé techniky – naučíme vás vše, co potřebujete vědět o výrobě pralinek. I po skončení kurzu vám budeme k dispozici pro konzultace a rady. Odnesete si vlastní výrobky: všechny pralinky, které během kurzu vytvoříte, si odnesete domů, abyste se mohli pochlubit svým blízkým.

Něco navíc...

Individuální přístup – pouze 5 osob na kurzu.

Klademe důraz na kvalitu a čerstvost používaných surovin.

Oběd v ceně kurzu.

Káva Nespresso pro účastníky kurzu.

Zapůjčení zástěr Sladkosti s radostí.

Diplom o absolvování kurzu.

Sleva 10% na produkty v našem obchůdku.

Sladká věrnost – vždy po absolvování dvou kurzů, máš slevu 10% na třetí vybraný.

Aktuální obsazenost

TERMÍNVOLNÁ MÍSTASTAV
7. prosince 20255volno
21. únor 20265volno

Rezervujte si místo

Před odesláním formuláře je třeba potvrdit souhlas s našimi Všeobecnými obchodními podmínkami!

Po odeslání formuláře poprosíme o malé strpení.
Jana Vás kontaktuje, pošle fakturu a vše další potřebné.

Jana Hubačová

jana@sladkostisradosti.cz

+420 777 668 213

IČO 70 390 398

FB SKUPINA "CUKRÁŘSKÉ FÓRUM"

Místo konání kurzů

Famfulíkova 6/1137
Praha 8 – Kobylisy

 

Použité fotografie

© Sladkosti s radostí
© depositphotos.com
© iFotografovani.cz