Verrines – skleničkové dezerty

Ať už jste abstinent či ne, jedno je jisté. S námi si můžete směle dát „pár skleniček“ bez výčitek a obav. Naučíme, naplníme, nazdobíme… Co bude dál, je jen na Vás!

Chcete se zeptat?Rezervujte hned

Jaký jsme pro Vás připravili program?

Kurz bude trvat přibližně od 10.00 do 17.00. Workshop je určen primárně začátečníkům.

Vydejte se s námi na dobrodružnou výpravu, kde každá zasunutá lžička bude malá expedice do sladkého království.
Verrines jsou elegantní a lahodné dezerty – servírované ve skleničkách – plné harmonie chutí a textur.
Náš kurz Verrines vám poskytne inspiraci a nápady k vytváření nových a unikátních dezertů, které mají všestranné využití jak na domácích oslavách, tak na večírcích i svatbách.
Skleničkové dezerty jsou nejen chutné, ale i vizuálně atraktivní.
Kurz je určen jak cukrářským nadšencům, kteří chtějí proniknou do tajů nespočetného množství krémů a náplní, stejně jako zkušeným cukrářkám, které hledají nové sladkosti do svého portfolia.
Udělejte si čas, protože kurz začíná v deset dopoledne a předpokládaný konec kurzu je kolem páté hodiny odpolední. Vzhledem k tomu, že nám záleží na tom, abyste si kromě sladkých dezertů odnesli domů i jinak nepředatelné zkušenosti a informace, kurz otevíráme vždy jen pro pět zájemců.

  • KARAMELOVÝ VĚTRNÍK
  • IRSKÁ KÁVA
  • PISTÁCIOVÝ CHEESECAKE
  • MOJITO PAVLOVA – ikonický dezert lektorky kurzu

Součástí programu bude příprava mnoha krémů s odlišným technologickým postupem – bavorský, karamelový žloutkový a smetanový krém, panna cotta, ganache, curd, gely a cheesecake.
Naučíme se pracovat s želatinou, pektinem, vyrobit si oříšky v cukru, procvičíme práci s cukrářským sáčkem. Naučíme Vás skvělý trik na odpalované těsto a luxusní snadné Pavlova korpusy.

Kdo Vás to naučí? Ing. Tereza Olbrichtová

Co nesmíte zapomenout vzít s sebou? Psací potřeby a blok.

Co naopak dostanete u nás? Nabídneme kávu, čaj, vodu a oběd k doplnění energie. K dispozici jsou samozřejmě veškeré suroviny a pomůcky k tvorbě.

Kolik se vás vejde? Maximálně 5 osob.

Kde pečeme? Famfulíkova 6/1137, Praha 8 – Kobylisy.

Kolik to celé stojí? 4 500 Kč pro jednu osobu.

A protože nás těší klienty těšit, máme tu ještě něco navrch každý účastník kurzu obdrží 10% slevu na cukrářské potřeby z e-shopu www.ozdobdort.cz a speciální kód na zvýhodněnou sadu dortových podložek od firmy Podložky.cz

Chcete někoho obdarovat? Máme připravené dárkové poukazy s termínem i bez. Rádi Vám je vystavíme – stačí jen, když pošlete jméno obdarovaného a je to!

Veškeré další podrobnosti Vám pošleme individuálně mailem po přihlášení.

Kurz je určen pro zájemce od 16 let!

Aktuální obsazenost workshopů „Verrines (skleničkové dezerty)“

TERMÍNVOLNÁ MÍSTAOBSAZENÁ MÍSTASTAV
29. března 202505OBSAZENO
22. června 202550VOLNO

Rezervujte si místo

Na workshop „VERRINES (skleničkové dezerty)“

Před odesláním formuláře je třeba potvrdit souhlas s našimi Všeobecnými obchodními podmínkami!

Po odeslání formuláře poprosíme o malé strpení.
Jana Vás kontaktuje, pošle fakturu a vše další potřebné.

Verrines

…a pro všechny šikuly,

máme krásný absolventský certifikát.

Použité fotografie

© Sladkosti s radostí
© depositphotos.com
© iFotografovani.cz

Místo konání kurzů

Famfulíkova 6/1137
Praha 8 – Kobylisy

 

Jsme členy České asociace kuchařů a cukrářů České republiky.

 

Náš dodavatel pomůcek na cukrářské kurzy.